Termíny kroužků
plastikový modelář M

Říjen 2018
05.10.2018
10.10.2018
19.10.2018
24.10.2018

Listopad 2018
02.11.2018
07.11..2018
16.11..2018
21.11.2018
30.11.2018



Přátelé

banner face

 

banner jitrenka

 

Kdo je připojen

Právě přítomno: 19 hostů a žádný člen

Náši partneři

logo bosch

logo zpmv bily

logo ceps bily

 

Správce osobních údajů, Dům dětí a mládeže, České Budějovice, U Zimního stadionu 1,  IČO: 60077638, se sídlem U Zimního stadionu 1,gdpr m
370 01 České Budějovice (dále jen „DDM“), tímto poskytuje následující poučení a informace:

Všechny osobní údaje, které od Vás obdržíme, budou shromážděny, uloženy a použity v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie, zejména Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tj. nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, tzv. nařízení GDPR.

Máte povinnost uvádět osobní údaje správně a pravdivě. Osobní údaje zpracovává a uchovává DDM po dobu nezbytně nutnou, na základě vnitřních směrnic. Osobní údaje jsou zpracovávány systematizovaně, mechanicky i automatizovaně, a to zaměstnanci DDM. 

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

Zákonnost, korektnost a transparentnost

Jakékoli osobní údaje jsou naší organizací zpracovávány zákonným způsobem, tedy buď na základě zákona, nebo se souhlasem subjektu, jehož údaje se zpracovávají. Organizace zajišťuje průběžnou kontrolu, zda nedochází ke zpracování nad rámec zpracovaný zákonem a zda jsou pro její činnost nezbytné. Rozsah zpracovávaných informaci je dán:

právními předpisy, zejména školským zákonem a prováděcími předpisy. Jedná se zejména o údaje pro matriku a pro poskytování podpůrných opatření dětem uvedeným v § 16 odst. 9 školského zákona. Tyto údaje jsou získávány od zákonných zástupců dětí standardizovanými dotazníky a formuláři.

zvláštními účely, které vyplynou z provozu DDM, například při zajišťování akcí (např. požadavky ubytovatele na seznamy účastníků, řešení pojistných událostí). Při těchto účelech jsou informace od subjektů zpracovávány výhradně na základě poskytnutého souhlasu.

Rozsah osobních údajů o zaměstnancích organizace je dán požadavky právních předpisů, zejména zákoníku práce, zákona o pedagogických pracovnících, školského zákona a prováděcích předpisů; je stanoven tak, aby zpracovávané údaje spolehlivě a věrohodně prokazovaly vznik, průběh a ukončení pracovně právního vztahu zaměstnance, včetně poskytování platu; dále splnění povinností vůči třetím osobám (např. zdravotní pojišťovny, Česká správa sociálního zabezpečení, finanční úřad) a předpisů o archivaci.

Integrita a důvěrnost

Osobní data jsou v organizaci zpracovávána způsobem, který zajišťuje náležité zabezpečení osobních údajů, včetně jejich ochrany pomocí technických a organizačních opatření před neoprávněným přístupem k údajům, náhodnou ztrátou, zničením, nebo poškozením. Provedli jsme posouzení rizik z hlediska požadavků ochrany údajů, následně pak adaptovali technická a organizační opatření, která zabezpečují ochranu osobních údajů. Ta jsou stanovena ve vnitřních směrnicích organizace.

Tímto Vás poučujeme o Vašich dalších zákonných právech, a to konkrétně: 

  • Právem přístupu ke svým osobním údajům
  • Právem požadovat opravu, blokování nebo likvidaci osobních údajů
  • Právem na výmaz (tzv. „právem být zapomenut“)
  • Právem na omezení zpracování svých osobních údajů Právem vznést kdykoliv námitku proti zpracování svých osobních údajů z důvodů týkajících se konkrétní situace zákazníka
  • Právem na přenositelnost údajů
  • Právem podat stížnost proti zpracování svých osobních údajů správcem u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, PSČ 170 00, Praha 7, www.uoou.cz.

Svá práva a požadavky uplatňujte u pověřence pro ochranu osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. 

  • kontaktní údaje správce: Dům dětí a mládeže, České Budějovice, U Zimního stadionu 1
  • adresa: U Zimního stadionu 1, 370 01 Č. Budějovice
  • e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • tel.č. +420 386 447 313

  • kontaktní údaje pověřence: Emil Trkola
  • adresa: Marie Vydrové 11, České Budějovice 370 01
  • e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • telefon: +420 602 131 977


Copyright © 2018. DDM CB All Rights Reserved.